Hallo lieve jij!

Ik ben een hooggevoelige onderneemster die haar liefde en licht met de wereld wil delen. Met liefde deel ik mijn verhaal met jou en wil ik je inspireren om te gaan stralen en te investeren in jezelf! 

over mij

Mijn reis

De reis naar wie ik vandaag ben en waarom ik doe wat ik doe begon eigenlijk al als jong meisje. Ik heb me lang niet altijd zo fijn en krachtig gevoeld als nu. Ik heb een lange weg afgelegd om te komen waar ik nu ben. In groep 8 van de basisschool was er een periode dat ik niet meer naar school wilde. Ik voelde me niet fijn en voelde me regelmatig somber en eenzaam. Het lukte mij nooit om mee te doen met wat ‘hoort’. 

Ook op de middelbare school voelde ik me zo en wilde ik niet naar school. Ik wisselde zelfs van school, ging weer terug en maakte uiteindelijk toch mijn HAVO af. Tussen mijn 14e en mijn 16e was ik erg somber en ontwikkelde ik ook een eetprobleem. Ik was ontzettend moe en kreeg de diagnose ‘chronische vermoeidheid’. Hiervoor onderging ik therapie, maar het hielp me helaas niet. De vermoeidheid duurde voort.

Later leerde ik pas dat dit een soort beschermingsmechanisme is om om te gaan met mijn hooggevoeligheid. 

“Op mijn 18e voelde ik steeds minder het contact met mijn lichaam, waardoor ik niet meer voelde wat ik wilde en welke energie van mij was en welke van de ander''.

over mij

Hooggevoeligheid en Reiki

In 2010 kwam ik er achter dat ik hooggevoelig ben. Bij mij uitte hooggevoeligheid zich in gevoelig zijn voor geluiden, licht en energieën van anderen. Een hooggevoeligheidscoach waar ik mee werkte heeft me geleerd wat het is en hoe ik er beter mee om kan gaan. Ik ontdekte dat alles wat ik ervaren heb niet vreemd is voor iemand die hooggevoelig is. Ik leerde steeds meer dat hooggevoelig zijn juist een kracht is. Dit was ook de tijd waar ik voor het steeds meer in aanraking kwam met spiritualiteit. Toen ik in 2011 mijn vriend ontmoette en voor het eerst over Reiki hoorde vond ik het direct heel inspirerend. Mijn vriend had toen al zijn Reiki master gedaan. Hij vertelde mij er over en gaf me een aantal behandelingen. Er ging een wereld voor me open. De chronische vermoeidheid verdween. En ik kwam eindelijk weer in contact met mijn lichaam!

Een aantal jaren nadat ik in contact gekomen ben met Reiki ben ik de Reiki opleiding gaan doen, omdat ik heel duidelijk voelde dat ik mijn ervaring met Reiki healing wilde delen met de wereld. 

Dit is wat hier op aarde kom doen! Eindelijk voelde ik wat mijn missie hier is. Mijn hooggevoeligheid zie ik niet langer meer als last, maar als kracht!

In 2019 rondde met ik succes een studie toegepaste psychologie af en durfde mezelf meer en meer te laten zien. Ik begon zelfs een eigen bedrijf!  

“Door Reiki kwam ik weer in verbinding met mezelf. Ik durfde weer te luisteren naar mijn gevoel en stappen te ondernemen die passen bij wat ik wilde!’’

Missie

Reiki zorgt ervoor dat ik weer in contact ben met wie ik werkelijk ben. En dat gun ik anderen ook! 

Nu help ik hooggevoelige vrouwelijke ondernemers in verbinding te komen met hun intuïtie en blokkades op te heffen, zodat ze vanuit hun volle potentie kunnen leven. Ik kies voor deze doelgroep, omdat ik heel goed weet wat je nodig hebt. Als je meer in contact bent met je lichaam kun je beter bij jezelf blijven en maak je keuzes die passen bij wat JIJ wilt. Hierdoor kunnen jij en je business bloeien en stralen!

Leuke weetjes

Spaans is mijn favoriete taal

Gepassioneerd

Ik eet al 15 jaar vegetarisch

Ik geniet van dansen

Ik ben een ochtendmens

Ik geniet intens van het wandelen door de natuur

over mij

Wil jij jouw verhaal met mij delen?

Scroll naar top