Hallo lieve jij!

Met liefde deel ik mijn verhaal met jou. Mijn wens is om je te inspireren om jezelf niet langer klein te houden, maar in je kracht te gaan staan en je licht met de wereld te delen. 

roos

Mijn reis

De reis naar wie ik vandaag ben en waarom ik doe wat ik doe begon eigenlijk al als jong meisje. Ik heb me lang niet altijd zo fijn en krachtig gevoeld als nu. Ik heb een lange weg afgelegd om te komen waar ik nu ben. In groep 8 van de basisschool was er een periode dat ik niet meer naar school wilde. Ik voelde me niet fijn en voelde me regelmatig somber en eenzaam. Het lukte mij nooit om mee te doen met wat ‘hoort’. 

Ook op de middelbare school voelde ik me zo en wilde ik niet naar school. Ik wisselde zelfs van school, ging weer terug en maakte uiteindelijk toch mijn HAVO af. Tussen mijn 14e en mijn 16e was ik erg somber en ontwikkelde ik ook een eetprobleem. Ik was ontzettend moe en kreeg de diagnose ‘chronische vermoeidheid’. Hiervoor onderging ik therapie, maar het hielp me helaas niet. De vermoeidheid duurde voort.

Later leerde ik pas dat dit een soort beschermingsmechanisme is om om te gaan met mijn hooggevoeligheid. 

“Op mijn 18e voelde ik steeds minder het contact met mijn lichaam, waardoor ik niet meer voelde wat ik wilde en welke energie van mij was en welke van de ander''.

roos

Hooggevoeligheid & energy healing

In 2010 kwam ik er achter dat ik hooggevoelig ben. Bij mij uitte hooggevoeligheid zich in gevoelig zijn voor geluiden, licht en energieën van anderen. Een hooggevoeligheidscoach waar ik mee werkte heeft me geleerd wat het is en hoe ik er beter mee om kan gaan. Ik ontdekte dat alles wat ik ervaren heb niet vreemd is voor iemand die hooggevoelig is. Ik leerde steeds meer dat hooggevoelig zijn juist een kracht is. Dit was ook de tijd waar ik voor het steeds meer in aanraking kwam met spiritualiteit. Toen ik in 2011 mijn vriend ontmoette en voor het eerst over Reiki hoorde vond ik het direct heel inspirerend. Mijn vriend had toen al zijn Reiki master gedaan. Hij vertelde mij er over en gaf me een aantal behandelingen. Er ging een wereld voor me open. De chronische vermoeidheid verdween. En ik kwam eindelijk weer in contact met mijn lichaam!

Een aantal jaren nadat ik in contact gekomen ben met Reiki ben ik de Reiki opleiding gaan doen, omdat ik heel duidelijk voelde dat ik mijn ervaring met Reiki healing wilde delen met de wereld. 

Dit is wat hier op aarde kom doen! Eindelijk voelde ik wat mijn missie hier is. Mijn hooggevoeligheid zie ik niet langer meer als last, maar als kracht!

In 2019 rondde met ik succes een studie toegepaste psychologie af en durfde mezelf meer en meer te laten zien. Ik begon zelfs een eigen bedrijf!  

“Door energy healingen kwam ik weer in verbinding met mezelf. Ik durfde weer te luisteren naar mijn gevoel en stappen te ondernemen die passen bij wat ik wilde!’’

Missie

Energy healing zorgt ervoor dat ik weer in contact ben met wie ik werkelijk ben. En dat gun ik anderen ook! 

Nu ondersteun ik vrouwen om weer in in verbinding te komen met hun intuïtie en blokkades op te heffen, zodat ze vanuit hun volle potentie kunnen leven. Ik kies voor deze doelgroep, omdat ik heel goed weet wat je nodig hebt. Als je meer in contact bent met je lichaam kun je beter bij jezelf blijven en maak je keuzes die passen bij wat JIJ wilt. Hierdoor kunnen jij en je business bloeien en stralen!

Waar mijn hart van gaan stralen

Het geven van healing sessies

Verbinden met de natuur

Inspirerende gesprekken voeren met gelijkgestemden zielen

Dansen op Spaanse muziek

Kopje koffie met een Elstar appel

De eerste zonnestralen

roos

Wil jij jouw verhaal met mij delen?

Scroll naar top

Reiki Cursussen

Reiki I (online)

Bij de Reiki 1 cursus leer je de basis van het werken met energie.  

Deze cursus is online. We hebben sessies via zoom. Het is mogelijk een deel van de cursus fysiek te doen. 

Wat je leert: 

 • Wat reiki is en wat je ermee kunt
 • De geschiedenis van Reiki
 • Hoe je een fysieke healing kunt geven aan jezelf en anderen
 • De handposities voor het geven van fysieke. een healing
 • Hoe je een intuïtieve healing kunt geven
 • Informatie over de chakra’s en energielichamen
 • En we gaan natuurlijk veel oefenen 

Praktisch:

 • 3 sessies van 1,5 uur & 1 sessie van 1 uur (via Zoom) 
 • Opdrachten en oefeningen gedurende de cursus, zodat je echt leert hoe het is om met energie te werken.
 • Korte kaartreading
 • Je ontvangt een certificaat
 • Je kunt mij gedurende de cursus alles vragen

Ik werk heel intuïtief. Iedere sessie zullen we beginnen met mediteren. Als het zo voelt trekt ik kaarten tijdens de sessie voor extra verdieping. Ik vind het belangrijk dat het echt jouw leerproces is. Dus je kunt ook aangeven wat jij graag wilt leren.

Energie uitwisseling: afhankelijk van online of fysiek 

 

Reiki II

Reiki II cursus is het vervolg op Reiki I cursus.  Om deze cursus te volgen is het van belang dat je het Reiki I certificaat hebt. Deze cursus is een verdieping en uitbreiding op het werken met energie en voor je eigen helingsproces. Je krijgt inzicht in hoe bepaalde situaties van invloed zijn geweest op hoe je nu bent. 

Wat je leert: 

 • Korte herhaling reiki I
 • Inwijdingen die horen bij reiki II 
 • De officiële Reiki Symbolen die horen bij Reiki II 
 • Bij iedere sessie gaan we mediteren (geleide meditatie/visualisatie) 
 • We gaan in op persoonlijke stukken waar je aan wilt werken
 • Je leert hoe je anderen op afstand kunt helen. 
 • Verdieping op chakra’s 
 • Een heling met een pendel en kristal 
 • Je leert hoe je het verleden kunt helen en energie naar de toekomst kunt sturen.  

Praktisch:

 • 2 sessies van 1,5 uur & 2 sessies van 1 uur (via Zoom) mogelijkheid om een deel fysiek te doen. 
 • Opdrachten en oefeningen gedurende de cursus, zodat je echt weet hoe het voelt om sessies op afstand te geven en te werken aan je eigen blokkades. 
 • Korte kaartreading 
 • Je ontvangt een certificaat 
 • Je kunt mij gedurende de cursus alles vragen via Telegram 

Ik werk heel intuïtief. Iedere sessie zullen we beginnen met mediteren. Als het zo voelt trekt ik kaarten tijdens de sessie voor extra verdieping. Ik vind het belangrijk dat het echt jouw leerproces is. Dus je kunt ook aangeven wat jij graag wilt leren.

Opdrachten en oefeningen tussen de verschillende sessie om echt aan de slag te gaan met de intenties die je gezet hebt, het helen van anderen en het helen van situaties uit het verleden. 

Energie-uitwisseling: afhankelijk van online of fysiek